Recap Pro – Importati fotografiile panoramice din scanerele LIDAR mobile

ReCap Pro beneficiaza de o actualizare cu versiunea 2025.1, disponibila acum pentru descarcare.

Sunt incluse cateva functionalitati interesante, in special pentru cei care folosesc scanere laser mobile (scanere handheld, rucsacuri, scanere montate pe vehicule).

Principala noutate din versiunea 2025.1 se refera la gestionarea fișierelor E57, in special la capacitatea de a importa imagini panoramice daca acestea sunt stocate direct in fisier.

Set de date lidar furnizat de Komora Engineering – echipament Pegasus Backpack

Asta inseamna ca, atunci cand exportati fisierul E57 din aplicatia software pe care o utilizati, asigurati-va ca bifati optiunea de a include fotografiile in fisier (daca aceasta optiune este disponibila).

Rezultatul?

Veti regasi toate imaginile in norul de puncte, iar aceste date vor putea fi incarcate si vizualizate in Autodesk Docs pentru a fi partajate cu usurinta (vedeti exemplul de mai jos):

La import, va aparea o noua fereastra de optiuni dedicata formatului E57, care va ofera mai mult control asupra modului in care doriti sa importati datele.

Alte actualizari si corectii minore de erori sunt, de asemenea, incluse in aceasta noua versiune a Recap Pro.

Puteti consulta lista completa a actualizarilor pe aceasta pagina.

Pentru oferta de pret Autodesk ReCap Pro si pentru servicii profesionale de geodezie, topografie si cadastru, nu ezitati sa ne contactati!

Previous

Webinar Autodesk: Scan to BIM to GIS pentru cladiri si infrastructura

Invitatie webinar: Coordonare conectata cu BIM Collaborate

Next

Click here to view all of our blog posts