Vulnerabilitatea produselor bazate pe AutoCAD 2023/2024

Autodesk a descoperit o vulnerabilitate de securitate în toate produsele AutoCAD 2023 (2024 pentru Mac). Au lansat o actualizare pentru fiecare produs pentru a atenua vulnerabilitatea.

Autodesk AutoCAD și anumite produse bazate pe AutoCAD sunt afectate de vulnerabilitățile: Out-of-Bounds Write, Heap-based Buffer Overflow, Untrusted Pointer Dereference, Memory Corruption.

Informații despre aceste vulnerabilități de securitate gasiti in AUTODESK TRUST CENTER.

Verificarea versiunii AutoCAD

Puteți verifica ce versiune rulează produsul AutoCAD urmând pașii de mai jos.
Deschideți produsul AutoCAD, în colțul din dreapta sus faceți clic pe săgeata derulantă de lângă „?” și selectați „About Autodesk AutoCAD 2023„, va apărea o fereastră pop-up care va afișa versiunea produsului dvs.

Recomandam ca utilizatorii versiunilor 2023 ale Advance Steel, Civil 3D, AutoCAD, AutoCAD LT și ale seturilor de instrumente specializate să instaleze cele mai recente actualizări AutoCAD sau AutoCAD LT 2023.

În mod similar, utilizatorii de AutoCAD Mac și AutoCAD LT pentru Mac 2024 ar trebui să obțină cele mai recente actualizări prin intermediul Autodesk Access sau al portalului pentru clienți Accounts Portal.

Clienții care au versiuni mai vechi ar trebui să planifice actualizarea cât mai curând posibil pentru a evita timpii de nefuncționare și riscurile de securitate.

Ca recomandare, Man and Machine vă sfătuiește să mențineți la zi orice aplicație Autodesk, inclusiv cele neafectate de vulnerabilitate.

În cazul în care aveți nelămuriri sau doriți să discutați recomandarea mai în detaliu, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0312 288 088 sau la adresa de e-mail support@manandmachine.ro.

Previous

Webinar: Noutatile Autodesk Civil 3D 2024

Webinar: CAD vs BIM

Next

Click here to view all of our blog posts