State of Design & Make Report 2024

Raportul Autodesk State of Design & Make este un studiu global, anual, pentru liderii care proiecteaza si executa obiective diferite. Identifica cele mai presante probleme care modeleaza afacerile de astazi si ii ajuta pe lideri sa ia decizii informate si strategice cu privire la modul in care sa prioritizeze si sa investeasca in viitor.

Arhitectura, ingineria, executia, operarea cu active construite, proiectarea produselor, productia lor, dezvoltarea jocurilor si realizarea de filme necesita o colaborare umana complexa pe parcursul unui proces de proiectare digitala si livrarea unui rezultat fizic, palpabil.

AI, sustenabilitatea, resursa umana, controlul costurilor: raportul Autodesk 2024 State of Design & Make dezvaluie informatii de la liderii din industrie despre factorii care produc schimbarea si construiesc rezilienta. Atat expertii in arhitectura, inginerie, constructii si operare, proiectare si fabricatie, cat si industriile media si de divertisment sunt optimiste in ceea ce priveste modelarea unei lumi rezistente si durabile in viitor.

Subiectele cheie ale State of Design & Make Report 2024: