AutoCAD Revit LT Suite

3.459,02 lei10.377,05 lei (fara TVA)

Descriere

AutoCAD Revit LT Suite este un pachet format din Revit LT si AutoCAD LT. Revit LT este un software BIM simplificat, destinat arhitectilor, ce permite realizarea unui  proiect arhitectural si documentatii de inalta calitate, intr-un mediu colaborativ bazat pe modelul 3D.

Chiar daca folositi Revit LT pentru eficienta de proiectare imbunatatita sau pentru instrumentele sale puternice de modelare 3D sau vizualizare, puteti fi siguri ca aceasta calatorie catre un Model Informational al Cladirii (BIM) complet si bine coordonat este mai accesibila ca niciodata.

Functionalitatile principale includ:

  • Modelare parametrizata
  • Colaborare intre discipline si intre platforme diferite
  • Si multe altele!

Pentru mai multe informatii referitoare la Autodesk AutoCAD Revit LT Suite, sau pentru lista complete a capabilitatilor puteti vizita pagina de internet Autodesk: https://www.autodesk.com/

Liecenta Autodesk Revit LT Suite este disponibila sub forma de abonament pentru perioade de timp diferite. Daca nu gasiti o optiune care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0312 288 088.

Informații suplimentare

Abonament

1 an, 3 ani

S-ar putea să-ți placă și…